Verzenden en retourneren

Schering & Inslag wil de hele keten van bedtextiel verduurzamen, van katoenveld tot aan jouw slaapkamer. Daarom hebben we ook de verzendverpakking en onze logistieke partners kritisch onder de loep gehouden. 

Verzenden

Voor de verzending van ons beddengoed werken we samen met Fietskoeriers. Wanneer je op werkdagen voor 15.00 uur bestelt, ontvang je je bestelling de volgende dag. Voor bestellingen vanaf 50 euro zijn de verzendkosten voor onze rekening. De verzendkosten onder dit bedrag zijn €6,25. Dit bedrag wordt in het bestelproces aan je winkelwagen toegevoegd. Na betaling ontvang je een track-en-trace code op het e-mailadres dat je hebt opgegeven.

Fietskoeriers bezorgt in meer dan 30 steden per fiets op het moment dat het jou uitkomt. Je pakket wordt tussen deze steden per auto naar een distributiecentrum aan de rand van de stad gebracht via vervoer op groen gas. Mocht je niet in één van deze steden wonen bezorgen ze je nieuwe beddengoed per auto, rijdend op groen gas. Altijd CO2-neutraal dus. 

Verpakking hergebruiken

We verzenden je pakket in een verzendverpakking van gerecyled plastic van RePack. Deze verpakking maakt onderdeel uit van een gesloten systeem. Vouw na ontvangst de verpakking dicht en doe hem in de brievenbus. De verpakking keert terug naar Repack en wordt hergebruikt voor een volgende verzending. Dit systeem bespaart enorm in grondstoffen en kosten. En jij blijft niet zitten met afval in de vorm van plastic of karton. 

Retourneren

Heb je de verkeerde maat ontvangen? Of ben je toch niet tevreden met het beddengoed dat je hebt besteld? Je kunt tot 30 dagen na ontvangst je ongebruikte bestelling retourneren. Hiervoor stuur je je bestelling terug in de RePack verpakking met het retourlabel dat je in de verpakking vindt. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Hiervoor kies je je eigen verzender. Langsbrengen mag natuurlijk ook!

Wanneer wij het product weer hebben ontvangen binnen de aangegeven periode en wij het product gecontroleerd hebben wordt het aankoopbedrag teruggestort op de rekening waarvandaan de aankoop is gedaan. Kijk voor meer informatie over retourneren bij de FAQ of onze algemene voorwaarden.