Vacature Storemanager

Vacature Storemanager Utrecht (20-40 uur)

Een winkel die bijdraagt aan duurzaam textiel, waar er meer gebeurt dan shoppen, met ruimte voor jouw ideeën en eerlijke en aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden… Schering & Inslag zoekt voor haar concept store in Utrecht een creatieve storemanager met ondernemersgeest.

Schering & Inslag is een Nederlands textielmerk dat met slow fashion de textielindustrie wil wakker kussen. Om meer mensen het genot en het belang van duurzaam beddengoed te laten ervaren, openen we vanaf juli 2022 onze concept store in Utrecht. Met natuurlijk een shop, maar ook met een kennisexpositie en een wisselende galerie waarin kunstenaars uiting geven aan het thema Textiel en Duurzaamheid. 

In de functie van STOREMANAGER (40 uur) krijg jij de ruimte om onze concept store in Utrecht te runnen. Een functie met veel ruimte voor jouw creatieve en commerciële talent. We staan ook open voor duo-sollicitaties. 

Werkzaamheden

Dit is de rode draad van de functie:

Jij bent de drijvende kracht achter onze concept store in Utrecht. Het doel is een aantrekkelijke en commercieel succesvolle shop neer te zetten, zodat er ruimte staat voor jouw eigen team. Je houdt de winkel aantrekkelijk, schoon en op voorraad. Dankzij jouw ondernemersgeest heb je veel ideeën hoe je de verkoopdoelen van de store kunt realiseren. En met je creatieve talent en organisatiekracht zorg je dat die ideeën werkelijkheid worden. Je informeert klanten over de achtergrond van ons product, de onderdelen van de kennisexpositie en kunstenaar(s) in de galerie. Elke klant loopt door jou met inspiratie, een goed gevoel en hopelijk ook een gevulde tas de winkel uit. 

De winkel is geopend van 10.00 tot 18.00, van woensdag tot en met zondag. 

Wat wij van je vragen

Ben jij een (assistent) storemanager in een fashion of woonwinkel en ben je op zoek naar meer uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou! 

 • Je bent energiek, ondernemend en zelfstandig
 • Je bent creatief en communicatief: je kunt foto’s en video’s maken en bewerken, en teksten schrijven voor social media
 • Je hebt minimaal een mbo4-diploma
 • Je hebt werkervaring in een winkel opgedaan, bij voorkeur in een verantwoordelijke functie
 • Elk kwartaal een event organiseren
 • Je woont in Utrecht of kunt de binnenstad van Utrecht snel bereiken.

Wat wij jou bieden

 • Salaris maximaal 2400 euro bruto per maand
 • Veel ruimte voor jouw ideeën 
 • Geen voorschriften over hoofddoek, haarkleur, tattoos of piercings. Je mag jezelf zijn! 
 • Mogelijkheid om als duo-baan in te vullen
 • Doorgroeimogelijkheden

Interesse? Stuur een e-mail naar werk@scheringinslag.nl en vertel ons in een korte video hoe jij de rol van storemanager zou aanpakken. Je kunt natuurlijk ook eerst vragen stellen!