Verzendinformatie

De producten van Schering & Inslag worden gemaakt met het oog op duurzaamheid en transparantie. Dit voeren we ook door in onze manier van verpakken en verzenden. Voor het verzenden van onze producten hebben we gekozen voor twee vooruitstrevende en groene partners. 

 

RePack 

Je bestelde product wordt bezorgd in de verpakkingen van RePack. Dit Finse bedrijf maakt de verzendverpakkingen van gerecycled plastic. Wanneer je je bestelling hebt ontvangen hoef je alleen maar de verpakkingen dicht te vouwen en in de brievenbus te doen waarna die terugkeert naar RePack en hergebruikt wordt. Het terugsturen van de verpakking per briefpost scheelt aanzienlijk in kosten en grondstoffen, en je blijft niet zitten met papier of plastic.

​Lees hier meer over RePack. 

Fietskoerier

Het bezorgen van onze producten wordt gedaan door de Fietskoerier. In meer dan 30 steden in Nederland brengen zij pakketten rond per fiets, op het moment dat het jou uit komt. Mocht je niet in één van deze steden wonen bezorgen ze je nieuwe beddengoed per auto, rijdend op groen gas.
Lees hier meer over Fietskoerier.


 En wat doen wij dan?

Wij vinden dat het niet voldoende is om alleen voor groene bezorging en een groene verzendverpakking te kiezen. Jouw bestelling wordt aan het eind van de productie in een zak gedaan, gemaakt van hetzelfde eerlijke katoen als waar onze producten van gemaakt zijn. In deze zak vindt je slechts wat co2-neutraal gedrukt papier. 

Meer informatie over onze partners en de herkomst van onze producten vindt je hier

En zo slapen wij met een schoon geweten.