Voor de draad — slaapfeestje RSSZo eenvoudig is 5-sterren hotel luxe in je eigen slaapkamer

Droom jij ook om eens in de luxe van een overnachting van een 5-sterren hotel te wentelen? Elk detail in een hotelkamer van Four Seasons, Hilton of Westin zijn gekozen om je als gast de beste slaapervaring te bieden: verschillende hoofdkussens, koele en knisperende lakens en een wolkendik dekbed. Je wordt fris en ontspannen wakker - waarom kan dat niet thuis?

Vertel me meerDuurzaam uit logeren bij Inn The Woods

Bij Schering & Inslag houden we van heerlijk slapen en van de aarde. Daarom zijn we graag te vinden op bijzondere logeerplekken waar je duurzaam kunt genieten van natuur. Die plekken delen we graag met jou! Deze keer: Inn The Woods, een bijzondere plek omringd door bos en heide waar je je ver van de bewoonde wereld voelt. Chris en Vera verwelkomen je graag op hun landgoed op de Utrechtse Heuvelrug. 

Vertel me meerDuurzaam uit logeren bij Het Heidehuisje

Bij Schering & Inslag houden we van heerlijk slapen en van de aarde. Daarom zijn we graag te vinden op bijzondere logeerplekken waar je duurzaam kunt genieten van natuur. Die plekken delen we graag met jou! Deze keer: Het Heidehuisje in Nuland van gastvrouw Miranda Verberne, midden in de natuur én vlakbij Den Bosch.

Vertel me meer