Duurzaam uit logeren bij Inn The Woods


Bij Schering & Inslag houden we van heerlijk slapen en van de aarde. Daarom zijn we graag te vinden op bijzondere logeerplekken waar je duurzaam kunt genieten van natuur. Die plekken delen we graag met jou! Deze keer: Inn The Woods, een bijzondere plek omringd door bos en heide waar je je ver van de bewoonde wereld voelt. Chris en Vera verwelkomen je graag op hun landgoed op de Utrechtse Heuvelrug. 

Innthewoods_eigenaren

De gastenervaring bij Inn the woods

Als gasten bij Inn The Woods het knisperende grind van de oprijlaan oprijden is de buitenwereld ineens ver weg en komt er ontspanning voor in de plaats. Even helemaal weg, niets meer hoeven en lekker verzorgd worden. Onze gasten genieten van de natuur, maken mooie wandelingen en fietstochten op de Utrechtse Heuvelrug en komen daarna graag weer ‘thuis’ in één van onze luxe B&B verblijven.  

Duurzaamheid = luxe

Na een fikse verbouwing hebben wij ons huis en de B&B zo duurzaam mogelijk gemaakt met het idee dat luxe ook duurzaam kan zijn. Naast het gebruik van natuurlijke materialen, hebben we veel materialen hergebruikt en hebben we geïnvesteerd in een warmtepomp en zonnepanelen.  Ons bijzondere à-la-carte ontbijt zorgt ervoor dat je kiest wat je graag wilt eten met de mooie bijkomstigheid dat je geen dingen krijgt die je anders misschien zou laten liggen. We maken alles vers, van het zelfgebakken brood tot de lekkerste wentelteefjes! 

innthewoods_slaapkamer

Het beste bed

Tot rust komen, samen genieten en opladen in de natuur; het zijn een aantal ingrediënten die onze verblijven bieden. Samen met een heerlijk groot boxspring bed met mooi passend beddengoed is het heerlijk wakker worden met het geluid van de vogeltjes op de achtergrond. Wij kozen het beddengoed van Schering & Inslag omdat het zo zacht is en erg luxe aanvoelt, precies de ervaring die we onze gasten graag willen geven! 

favorieteplek_innthewoods

Favoriete plek

Vanuit onze B&B loop je zo het Amerongse Bos in, een van de oudste bossen op de Utrechtse Heuvelrug. Nadat het bos honderd jaar geleden oorspronkelijk werd aangelegd als naaldbos, is in de loop der tijd door spontane groei van eiken, berken en beuken een prachtig gemengd en veelzijdig bos ontstaan, afgewisseld met heidevelden. Het is in alle seizoenen mooi en onze gasten staan graag vroeg op om te wandelen!

Best bewaarde geheim

Het best bewaarde geheim van Inn the woods….mogen onze gasten zelf ontdekken! Voor de een is het onze locatie, voor de ander de rust en stilte met langslopende reetjes en weer een ander kan hiervan genieten door tot laat bij de vuurschaal te zitten. Of is het de heerlijke kamer met het unieke à-la-carte ontbijt?

 

Contactgegevens

Inn The Woods
Eindseweg 3 te Overberg
www.innthewoods.nl 
Instagram: @innthewoodsnl

Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd