Duurzaam uit logeren bij Het Heidehuisje


Bij Schering & Inslag houden we van heerlijk slapen en van de aarde. Daarom zijn we graag te vinden op bijzondere logeerplekken waar je duurzaam kunt genieten van natuur. Die plekken delen we graag met jou! Deze keer: Het Heidehuisje in Nuland van gastvrouw Miranda Verberne, midden in de natuur én vlakbij Den Bosch.

Miranda_Verberne

De gastenervaring bij het Heidehuisje

Gasten komen bij ons voor de rust, natuur, inspiratie en om te genieten van elkaars gezelschap. De huiselijke sfeer van onze B&B, de tuin en de bloemenweide erom heen is vaak een inspiratie voor onze gasten. Het  bos en de hei meteen achter ons huisje vinden gasten ook heerlijk.

Duurzaamheid

In de zomer hebben we bloemen uit onze eigen bloemenweide. Uit onze eigen moes- en fruittuin komen appels, tomaten, aardbeien en sla. Ook gebruiken wij de zonnepanelen voor het opwekken van schone energie. Voor het schoonmaken van ons huisje gebruiken wij hervulbare en plantaardige schoonmaakmiddelen van Zo Schoon.

Het ideale bed

Het ideale bed heeft een goed matras, zacht beddengoed in natuurlijke tinten en met verschillende slaapkussens, hard en zacht. Met een linnenspray heb je elke dag ook een lekkere geur rond je bed. Het beddengoed van Schering en Inslag past hierbij omdat het zacht aanvoelt, en duurzaam gemaakt van biologisch katoen. omdat het duurzaam is, voelt zacht aan en is gemaakt van biologisch katoen.

Favoriete plekje

Wandeling op de Nulandse heide (het Karregat) achter ons huisje. Volgens het Brabants Dagblad, het kleinste bos van Brabant! 


Best bewaarde geheim

Op zo’n 15 minuten rijden van ons vandaan ligt natuurgebied de Maashorst. Daar kun je heerlijk wandelen tussen Schotse Hooglanders en wilde paarden. 

Contactgegevens

Het Heidehuisje
Heeseind 13A
5392 PD Nuland
www.hetheidehuisje.nl
Instagram: @hetheidehuisje 


Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd